19.6 C
Ljubljana
nedelja, 26 maja, 2024

Ste že videli Velikega rdečega psa Clifforda, ki ljubi na veliko?

Piše: L. B.

V slovenske kinematografe je prišel velik in rdeč pes po imenu Clifford, z njim pa je prišla tudi velika zabava za najmlajše in celo družino. In prav za konec tedna si je novo družinsko animirano avanturo z naslovom Veliki rdeči pes Clifford, ko majhen pes zaradi velike ljubezni dekleta zraste do ogromne velikosti, ogledalo največ gledalcev v kinih, in to več kot šest tisoč.

Ko srednješolka Emily Elizabeth (Darby Camp, slov. Amalja Veger Poles) spozna čarobnega reševalca živali (John Cleese, slov. Iztok Valič), ki ji podari majhnega, rdečega psička, ni pričakovala, da se bo v majhnem newyorškem stanovanju zbudila ob velikanskem psu. Medtem ko je njena mama samohranilka (Sienna Guillory, slov. Mateja Feltrin Novljan) na službenem potovanju, se Emily in njen zabaven, a impulziven stric Casey (Jack Whitehall, slov. David Domalič) skupaj z velikanskim psom odpravita na pustolovščino po New Yorku, pri tem pa se bodo zapletli v reševanje izjemno pomembnega primera.

Oglejte si SINHRONIZIRANI NAPOVEDNIK, animirana avantura VELIKI RDEČI PES CLIFFORD pa je na rednem sporedu v kinematografih od 20. JANUARJA 2022 dalje.

Vir: Karantanija Cinemas

PODPRITE DEMOKRACIJO!

Drage bralke, dragi bralci, donirajte Demokraciji in podprite pluralnost slovenskega medijskega prostora!

Sorodne vsebine