6.2 C
Ljubljana
četrtek, 6 maja, 2021

Ste vedeli, koliko znanih pop zvezdnikov je prodalo dušo hudiču? Med njimi tudi John Lennon!

Piše: Blagovest.si

“Na žalost je večina popularnih pevcev in skupin padlo v hudičevo past. Posledice pa se prenesejo tudi na tiste, ki jih poslušajo! Zelo je potrebno paziti in biti seznanjen o tem,” opozarja naša bralka, ki je delila članek o tem, kako je med drugim tudi legendarni John Lennon sklepal pakt s hudičem.

Kot je znano, je Lennon umrl kot žrtev atentata, njegova skladba “Imagine” pa je dandanes tako rekoč neuradna himna novodobnega prostozidarstva, ki se skriva pod blagovno znamko Zeitgeist (Duh časa). Toda skupina The Beatles zagotovo velja za kultne predstavnike začetkov sodobne pop rock glasbe, njihova popularnost je bila neverjetna. Uspeh, denar, slava – zdi se, da četverici iz Liverpoola ni manjkalo ničesar. Vsaj nekaj let ne. Čemu lahko to pripišemo?

Vendar pa hrvaški duhovnik Josip Radić, župnik v Polači blizu Zadra, v članku na spletnem portalu medjugorje-news.com opozarja, da so tovrstni uspehi velikokrat povezani s tem, da so mnogi pop zvezdniki prodali dušo hudiču, slednji pa jim v zameno da nek zemeljski uspeh. Tako kot je to izpričano v odlomku iz Svetega pisma, ko hudič skuša Jezusa: Pokazal mu je vsa kraljestva sveta in njihovo slavo ter mu rekel: »Vse to ti bom dal, če padeš predme in me moliš.Jezus mu je tedaj dejal: »Poberi se, satan, kajti pisano je: Gospoda, svojega Boga, môli in njemu samemu služi!« (Mt 4, 8-10)

Več si lahko preberete TUKAJ.

Zadnje novice

Sorodne vsebine