18.2 C
Ljubljana
četrtek, 30 maja, 2024

Ste vedeli, da obstaja šola za živali, ki govorijo? Družinska avantura Šola čarobnih živali

Piše: L. B.

Prihodnji teden prihaja očarljiva pustolovščina z animiranimi živalmi o nenavadni šoli, kjer otroci prejmejo čarobno žival, ki jih spremlja za vedno. Zgodba se osredotoča na dekle Ido, ki po zaslugi svoje čarobne živali, govoreče lisice po imenu Rabbat, postane priljubljena učenka.

Dekle Ida (Emilia Maier) se je morala preseliti v drugo mesto in prične obiskovati šolo Winterstein. V novem razredu pa ji ni lahko – nesramna sošolka Helene poskrbi, da si Ida ne more najti prijateljev, na prvi šolski dan pa ji preostane le eno prosto mesto, zraven outsajderja Bennija.

Nekega dne učiteljica razredu predstavi Mortimerja Morrisona, ki potuje po svetu in išče “čarobne živali”. Usoda vsake od teh živali je, da postane sorodna duša učencu. Od vseh učencev pa sta ravno novinka Ida in outsajder Benni prva, ki jima dodelijo čarobna spremljevalca. Benni ima sedaj ob sebi starodavno modro želvo Henrietto, Ida pa prejme zvito lisico Rabbat. Ker pa predmeti na šoli nenehno izginjajo, bodo morali otroci in čarobne živali stopiti skupaj, da rešijo skrivnost šolskega tatu.

Na ogled je NAPOVEDNIK, družinska avantura Šola čarobnih živali pa na redni spored v kinematografe prihaja 3. februarja 2022.

PODPRITE DEMOKRACIJO!

Drage bralke, dragi bralci, donirajte Demokraciji in podprite pluralnost slovenskega medijskega prostora!

Sorodne vsebine