9.9 C
Ljubljana
sobota, 17 aprila, 2021

Šok v šovu Ljubezen po domače: Tamara zapustila Renata – kaj se dogaja zdaj?

V šovu Ljubezen po domače – letos bomo lahko spremljali že četrto sezono – se je rodila marsikatera simpatija, tudi nekaj ljubezni, obdržala pa se je redka, poročajo Slovenske novice.

 

»Ena takih je bila ljubezen Tamare Korošec in Renata Lužarja, ki sta se spoznala med drugo sezono šova. Iskrice so preskočile in Tamara se je preselila k Renatu na kmetijo na Dolenjskem. Mlada zaljubljenca svoje naklonjenosti nista skrivala, na družbenih omrežjih sta redno objavljala skupne fotografije,« poroča omenjeni časnik.

A se je okoli novega leta zalomilo, saj skupnih fotografij ni več, Tamara pa je začela objavljati nekoliko pomenljive zapise.

Okoli novega leta pa je očitno počilo. Skupnih fotografij ni več, Tamara pa je začela objavljati pomenljive zapise. Če bi njene besede »Vsak začetek je konec nečesa starega in vsak konec je začetek nekaj novega« še lahko razumeli kot modrost ob vstopu iz starega v novo leto, pa so zapisi kot »Kar bo, pa bo, življenje vedno prav izbere« in »Tvoja ljubezen je kazen, naj tista prva izve« dali slutiti, da v odnosu med Tamaro in Renatom škripa, kar je še podkrepil daljši zapis, ki ga je objavila na facebooku, medijem pa potrdila, da je konec ljubezni.

No, kasneje pa se je vendarle zadeva rešila in golobčka sta spet skupaj. Očitno je bila tudi medijska pozornost zanju velik pritisk, Tamara pa se je iz domačih Poljčan spet preselila na Dolenjsko.

Zadnje novice

Sorodne vsebine