16.1 C
Ljubljana
sreda, 21 aprila, 2021

Snemali bodo nov film o Elvisu Presleyu, v njem bo igrala tudi Olivia DeJonge

V biografskem filmu o Elvisu Presleyu, ki ga bo režiral Baz Luhrmann in ki še nima naslova, bo v vlogi Priscille Presley nastopila avstralska igralka Olivia DeJonge. Vlogo kralja rock ‘n’ rolla bo, kot je znano že od poletja, prevzel Austin Butler, Tom Hanks pa vlogo njegovega menedžerja Cola. Film naj bi v kinematografe prišel 1. oktobra 2021.

 

“Olivia je sposobna prikazati kompleksno globino in držo, zaradi katerih je Priscilla Presley postala svojevrstna ikona,” je po poročanju spletnega portala Variety povedal Luhrmann. “Je izjemno nadarjena mlada igralka in odlična protiutež Austinovemu Elvisu,” je dodal.

Luhrmann scenarij za film, ki nastaja v produkciji Warner Bros, podpisuje skupaj s Craigom Pearceom. Film se bo osredotočil na odnos med veteranskim menedžerjem in mladim glasbenikom, ki se je leta 1935 rodil v mestecu Tupelo v državi Mississippi. Prvi večji uspeh je doživel leta 1956 s skladbo Heartbreak Hotel. Svojo bodočo ženo je spoznal, ko je bil kot vojak za dve leti vpoklican v Nemčijo. Par se je poročil leta 1967, ločila sta se leta 1973.

Zadnje novice

Sorodne vsebine