4.8 C
Ljubljana
torek, 20 aprila, 2021

Smejali se boste: Civilna iniciativa proti migrantskemu centru v Jelšanah objavila satiričen zapis o »novi turistični ponudbi ob meji«

Že res, da so ilegalne migracije zelo resen problem, kar je pokazala tudi nedavna ugrabitev prebivalca Bele krajine. Vendar pa se znajo tisti, ki opozarjajo na negativne posledice migracij, tudi zabavati.

 

Dokaz za to je objava na facebook strani Civilne iniciative proti migrantskemu centru v Jelšanah. Zagotovo se boste ob njej zabavali, saj na satiričen ter ironičen način obravnava problem migracij. Citiramo jo v celoti:

 

NOVA TURISTIČNA PONUDBA OB MEJI !!!!!!!

Vabimo vse zainteresirane,da se nam pridružijo pri enkratnem turističnem doživetju.
V obmejnem pasu boste lahko iz prve roke doživeli neverjetna razburjenja in o njih govorili še svojim vnukom, pravnukom….

Ponujamo vam naslednje vsebine:

SPREMLJANJE ILEGALNEGA PREHODA MEJE V ŽIVO!!!!!

-LOKACIJA: balkoni in terase v vaseh ob meji, za adrenalinske odvisneže lokacije na gozdnih poteh, lokacije v bližini počitniških objektov in zidanic….

NUDIMO:
– doživetje srečanja z različnimi kulturami
-prikaz akcij policijskih in vojaških sil

DODATNA PONUDBA:
-doživetje medkulturnega dialoga

-prenočevanje v počitniških objektih ob meji, kjer boste ob ognju-zakurjenem seveda sredi objekta na tleh- v družbi različnih narodov, pobliže spoznali različne kulture in običaje. Srečanja potekajo v nočnem času.

-multikulturni dialog: ob srečanju z ilegalnimi migranti vam ponujamo možnost, da jih seznanite z našimi običaji in vrednotami in tako prispevate k zlitju kultur. Srečanja potekajo v nočnem času-ženske osebe, ki jim bodo pojasnjevale enakost med spoloma imajo pijačo zastonj.

VARNOST VAM ZAGOTAVLJA AKTUALNA SLOVENSKA VLADA, POSEBEJ STRANKA LMŠ, KI TO IZRECNO POUDARJA TUDI NA SVOJIH VOLILNIH PLAKATIH.

Pred koriščenjem te ponudbe se posvetujte s svojim zdravnikom, za eventualne okužbe z nalezljivimi boleznimi ne odgovarjamo.

ŽELIMO VAM OBILO UŽITKA ?

Objavo sicer lahko najdete TUKAJ – če je že niso izbrisali…

Zadnje novice

Sorodne vsebine