13.9 C
Ljubljana
četrtek, 13 maja, 2021

Skupina Orlek je posnela nov videospot

Singel iz svojega novega albuma je skupina Orlek nadgradila z videospotom.

Svoje oboževalce so obvestili na svoji spletni strani na Facebooku:

»Predstavljamo vam nov singel in čisto svež videospot, ki bo marsikomu buril duhove!

Lani smo praznovali 30. obletnico delovanja, z novim letom pa smo singlu »Zame si pela ta blues« iz našega najnovejšega albuma »Živel rokenrol«, dodali še vizualno podobo.

»Zame si pela ta blues« govori o občutjih trenutka, ko te neko dekle tako zelo prevzame, da odmisliš ves preostali svet in imaš oči le zanjo. Njena lepota te omami… od nje postaneš pijan… in takrat se svet zate ustavi – obstaja le še ona. Če je besedilo ljubezensko in se odlično poda k prihajajočemu prazniku ljubezni, pa je zato video toliko bolj v našem rockerskem stilu. V njem uprizorimo fantazije možakarja, ki se je znašel v super ekskluzivnem, skrivnem klubu in doživel nepozaben večer, poln dobre glasbe, plesa, lepih deklet, dobre pijače ter obdan s precej zanimivimi individuumi. Zabava je tako izjemna in dekleta tako lepa, da ga ne ganejo niti zlobne mistične sile, niti liki iz pravljic ter ostali čudni posamezniki, ki so bili gostje tega kluba.

Največji izziv snemanja spota je bil – v izbiri glavnega igralca. Nihče si namreč ni upal stopiti ob bok prelestni Gaji, ki je igrala striptizeto in ob kateri je marsikomu na snemanju zastal dih.  Potem se je opogumil Brane in vlogo odigral odlično!«

Spot si lahko ogledate na Youtubu: http://youtu.be/sVphZBS25Bs

Zadnje novice

Sorodne vsebine