11.2 C
Ljubljana
ponedeljek, 20 septembra, 2021

Shyamalanova nova mojstrovina STARI (Old)

Piše: L. B.

Potem ko je svetovno premiero nova srhljivka režiserja M. Nighta Shyamalana z naslovom STARI (Old) doživela ta teden v New Yorku, se bo težko pričakovana nova mojstrovina slavnega filmskega ustvarjalca PREDPREMIERNO odvrtela tudi pri nas, in sicer to soboto, 24. julija na Ljubljanskem gradu. Vstopnice so še v prodaji.

PREMIERA bo tudi na ogled v ljubljanskem Koloseju v torek 27. julija. Na voljo je NAPOVEDNIK, srhljivka STARI prihaja na redni spored v kinematografe 29. julija 2021.

foto: Karantanija Cinemas

O zgodbi:

Družina se odpravi na tropske počitnice, kjer odkrijejo samotno plažo. Po nekaj urah sproščanja pa ugotovijo, da so se izjemno hitro postarali – njihova celotna življenja se zmanjšajo v en sam dan.

foto: Karantanija Cinemas

»Sandcastle je resnično navdihnil moj film Stari. Gre za zelo skrivnosten, znanstveno-fantastični strip, ki je tako lepo ilustriran in s tako človečnostjo. Teme staranja so me spodbudile k razmišljanju o mojih starših in otrocih ter kako hitro vse mine. Od trenutka, ko sem to prebral, sem se spremenil,« je povedal filmski ustvarjalec M. Night Shyamalan.

foto: Karantanija Cinemas

Igralska zasedba: Gael García Bernal, Vicky Krieps, Rufus Sewell, Ken Leung, Nikki Amuka-Bird, Abbey Lee, Aaron Pierre, Kathleen Chalfant, Alexa Swinton, Nolan River, Kylie Begley,Embeth Davidtz, Eliza Scanlen, Alex Wolff, Emun Elliott, Thomasin McKenzie

Režija: M. Night Shyamalan

Scenarij: M. Night Shyamalan, po stripu Sandcastle Pierra Oscarja Lévyja in Frederika Peetersa

Producenti: M. Night Shyamalan, Ashwin Rajan, Marc Bienstock

Izvršni producent: Steven Schneider

Žanr: srhljivka

 

Vir: Karantanija cinemas

Zadnje novice

Sorodne vsebine