10.1 C
Ljubljana
ponedeljek, 17 maja, 2021

Severina šokirala medije: Mojega sina so v šoli zaklenili in fizično zlorabili

Hrvaška pevska zvezdnica Severina Kojić je na novinarski konferenci izrekla težke obtožbe na račun sinove šole. Trdi celo, da so ga tam učitelje zlorabljale.

 

”V mojem življenju se dogaja nekaj zelo težkih stvari v primerjavi z mojim življenjem z otrokom in možem. Se pravi, v petek 11.10. v šoli, kjer je moj sin v drugem razredu mednarodnega programa, se je zgodil incident, saj mož, ki mojega otroka redno vzame s seboj po šoli, ni dobil otroka iz šole, ampak sta ga po končanem v šoli zaprli učitelji, ga fizično in duševno zlorabljali in tako naprej. Zadržali sta ga polni dve ali več ur,” je povedala pevka in dodala, da ima v skladu s sodnim sporazumom njen mož pravico vzeti otroka iz šole, a se je kljub temu ravnateljica šole, ki ima menda na tej šoli veliko tožb od drugih mater, strinjala z njegovim pravim očetom (Milan Popović, op.p.), da nihče razen nje ne sme vzeti otroka,

”Do danes me ni nihče poklical iz te šole, od očeta sem prejel grozljiva e-poštna sporočila, moj otrok noče hoditi v šolo, ker je utrpel veliko travm. Mislil je, da bo ves čas zaprt v šoli,” je pripovedoval o situaciji, ki se je domnevno zgodila.

Portal 24sata je medtem poklical ravnateljico šole, ki je dejala, da ne želijo komentirati, saj menijo, da si vsak njihov otrok zasluži mirno  mirno otroštvo.

Zadnje novice

Sorodne vsebine