0.2 C
Ljubljana
četrtek, 15 aprila, 2021

Še na planetu ne vedo, kaj se dogaja. Zdaj že nekdanji tekmovalec Bara razkril javnosti šokantne podrobnosti

»Do tekmovalcev se je produkcija obnašala nečloveško in ponižujoče, prav tako pa je bila tekmovalcem kršena nedotakljivost človekove telesne in duševne celovitosti. Treba se je zavedati, da so stanovalci prvih 6 dni živeli zaprti v kleti, kjer so miši, brez oken, brez minute svežega zraka, v stanovanju je bilo okoli 30 stopinj, posamezni tekmovalci so zaradi nečloveških razmer tekmovanje želeli zapustiti, vendar jim je vodstvo “šova” dalo jasno vedeti, da bi jih v primeru odhoda doletela znatna premoženjska škoda – sankcija, ki bi jo uveljavili zaradi kršitve pogodbe s strani tekmovalca.

Tekmovalci v Baru so večinoma mladi ljudje z malo premoženja, pogodbene kazni oz. sankcije za kršitev pogodb pa so tako visoke, da bi tekmovalce spravilo v položaj insolventnosti, kar bi pomenilo, da bi morali kazen odplačevati še vrsto let,« pove Gregor Jakhel Kolarević , ki je šov Bar zapustil, ker so vladale nečloveške razmere, zaradi katerih so bili tekmovalci na robu obupa.
Medtem je tekmovalec Erik dodal, da se mu njegov nepričakovan odhod zdi zelo čuden, še posebno ker se ni poslovil od njega in Kristiana, s katerima si je bil najbolj blizu. Potem sta Erik in Gregor sklenila, da se bo Buraz zagotovo vrnil k njim.

Kaj se dogaja s tekmovalci, ne vedo niti na Planetu, sporočili so le, da jih je produkcija v petek pomirila, češ da šov teče dalje.

Zadnje novice

Sorodne vsebine