17.2 C
Ljubljana
petek, 22 septembra, 2023

(SATIRA) Sedaj pojasnjeno, zakaj se toliko ljudi fotografira z Natašo Pirc Musar – tri dni pred drugim krogom si želita ob njej pozirati še Putin in Biden

Piše: Mravljišče.si

V teh dneh je zaokrožila fotografija, na kateri se predsedniška kandidatka Nataša Pirc Musar prijateljsko pojavlja skupaj z Rosvito Pesek. Češ, pravo prijateljstvo nikoli ne zarjavi, navsezadnje pa gre za cimri, ki sta skupaj delali na nacionalni televiziji. 

In seveda se po nesreči tudi zgodi, da ena kandidira, druga pa vodi soočenje. Občinstvo je bilo seveda navdušeno, po naših podatkih je bil tudi Milan Kučan, sicer podpornik Nataše Pirc Musar, zelo zadovoljen. In zagotovo Rosvite Pesek ni spraševal o tem, če je poročena in “s tem se ukvarjajte”.

Je pa takoj po objavi te fotografije prišel uradni protest prvega moža Uefe, sicer znanega odvetnika Aleksandra Čeferina, ki je na twitterju opazil dogajanje in takoj telefoniral v Natašin štab: “Ja, kaj se pa greste? A jaz sem pa vosek, a? Skupaj z Natašo sva študirala pravo. Čez nekaj mesecev pa kandidiram za nov mandat na Uefi. In verjemite, to je zelo dobra referenca, če se fotografiram z bodočo predsednico naše male države. Zahtevam fototermin!”

In ga je zelo hitro dobil:

 

Več preberite TUKAJ

PODPRITE DEMOKRACIJO!

Drage bralke, dragi bralci, donirajte Demokraciji in podprite pluralnost slovenskega medijskega prostora!

Sorodne vsebine