30.2 C
Ljubljana
sreda, 17 julija, 2024

(SATIRA) (RADIO MRAVLJIŠČE POROČA) Zoran sliši zelo dobro, zato je pogledal skozi okno…

Piše: Jože Mravljinčar

Tudi tokrat nekaj kratkih in sladkih, no, pa tudi pikantnih…

Sedaj, ko je jasno, da se hrastniški bazen zapira, je občino Hrastnik na lastno pest obiskal minister za obrambo Marjan Šarec. Ki je zagotovil, da bo bazen zagotovo odprt, četudi v njem ne bo vode. Marjan ima namreč že bogate izkušnje s skakanjem v prazen bazen.

Luksemburški premier Xavier Bettel, ki je nedavno obiskal Slovenijo, je naši državi neizmerno hvaležen predvsem zaradi ene lastnosti: vlada Republike Slovenije je njegovega zakonskega partnerja zelo dobro sprejela in počastila, kot se spodobi za vsako prvo damo. Pa čeprav je le-ta moškega spola. Tudi dame niso več to, kar so bile nekdaj…

Evropska komisarka Vera Jourova je v zadnjih dneh nenavadno pohitela z obiskom Slovenije, ker bojda rešuje medijsko svobodo, slednjo pa menda v naši državi ogroža predvsem opozicija in ustavno sodišče. Ob tem naši viri upajo, da se ni s premierjem Robertom Golobom srečala v Dolančevem vikendu v Gozd-Martuljku, tako kot vrhovni predstavniki JLA s slovenskim vodstvom leta 1988, ko je “zagustilo” zaradi tihe podpore ZKS slovenskim kontrarevolucionarjem.

Nadaljevanje preberite (TUKAJ)

PODPRITE DEMOKRACIJO!

Drage bralke, dragi bralci, donirajte Demokraciji in podprite pluralnost slovenskega medijskega prostora!

Sorodne vsebine