-2.4 C
Ljubljana
sobota, 28 januarja, 2023

(SATIRA) Premier Robert Golob se bo po novem ukvarjal tudi z eksorcizmi – bo prvi na vrsti za njegove obrede Milan Kučan?

“Ko razbijemo levo sredino, pripeljemo na oblast avtoritarce. Zato je povezovanje leve sredine v smeri vrednot solidarnosti, svobode in demokracije, ki jih živi tudi Milan Brglez, ključ, da mračne sile za vedno izženemo iz Slovenije,” je pred dnevi neenotnost na levem bloku komentiral aktualni premier in predsednik največje vladajoče stranke Robert Golob. 

Kot je še dejal, “nekateri zelo zreli ljudje tega še vedno ne dojamejo in ne razumejo, da je potrebno povezovanja na levi sredini brezpogojno podpreti”. Poznavalci menijo, da je Golob s tem imel v mislih Milana Kučana, tistega sicer cenjenega predsednika, ki po Golobovih besedah včasih ustreli tudi kakšnega kozla. Ob tej izjavi smo Goloba takrat povprašali, ali ni šel s svojimi ocenami predaleč, a nam je odgovoril, da Kučan lahko strelja kozle, Marjan Šarec jih pač ne more, ker je puško vrgel v koruzo. No, pa ga je vseeno vzel za obrambnega ministra v zameno za to, da je Šarec (brez puške) likvidiral lastno stranko.

Več si lahko preberete TUKAJ.

PODPRITE DEMOKRACIJO!

Drage bralke, dragi bralci, donirajte Demokraciji in podprite pluralnost slovenskega medijskega prostora!

Sorodne vsebine