4.8 C
Ljubljana
ponedeljek, 27 marca, 2023

(SATIRA) Anonimni “napadalec” na Niko Kovač ekskluzivno za Mravljišče: “Sem pravi silak, ampak od včeraj imam zlomljenih pet reber!”

Piše: Mravljišče.si

Danes dopoldne nas je v uredništvo poklical pacient, ki se zdravi na UKC Ljubljana zaradi poškodbe. Njegovo ime hranimo v uredništvu, povedal pa nam je zares neverjetno zgodbo. 

Gre za 42-letnega Ljubljančana, ki je zaposlen kot varnostnik. Njegovo izjavo objavljamo nelektorirano: “Visok sem dva metra, tehtam 140 kilogramov, izgledam kot kakšen terminator – saj se spomnite Schwarzeneggerja iz filmov. Že kakih dvajset let delam kot varnostnih po diskotekah, pa na športnih tekmah, v raznih lokalih. In verjemite, pri meni si le redkokdo upa delati galamo. Samo dvakrat v življenju se mi je zgodilo, da se je en pijan mulc zakadil vame, ampak sem ga zelo konkretno discipliniral in je moral v bolnico. In nikoli me ni mogel nihče poškodovati, bil sem enostavno premočan. Zame so govorili, da sem kot Chuck Norris. Saj veste, kaj se zgodi, če Chuck Norris dobi covid19? V takem slučaju mora covid19 takoj v izolacijo. No, to. Bog ne daj, da bi koga usekal na gobec, ker udarca verjetno ne bi preživel. Bil sem praktično nepremagljiv in neranljiv. Vse do včeraj…”

Več TUKAJ.

PODPRITE DEMOKRACIJO!

Drage bralke, dragi bralci, donirajte Demokraciji in podprite pluralnost slovenskega medijskega prostora!

Sorodne vsebine