12.5 C
Ljubljana
petek, 16 aprila, 2021

Salvini vrnil Pameli Anderson: Boljša je bila v kopalkah!

Podpredsednik italijanske vlade, iz dneva v dan bolj popularen Matteo Salvini, ni ostal dolžan nekoč slavni Pameli Anderson, potem ko ga je ta napadla na Twitterju. Pamele Anderson se morda spomnite iz priljubljene nadaljevanke Obalna straža iz 90-ih let prejšnjega stoletja.

51-letna ameriška igralka je pred nekaj dnevi na Twitterju napadla Mattea Salvinija, češ da je on “nova oblika fašizma”, ki je prevzela Evropo. Italijanski minister za notranje zadeve pa ji ni ostal dolžan. Odgovoril ji je: “Danes me je napadla pomembna ameriška političarka #PamelaAnderson. Boljša je bila v kopalkah.”

Kasneje je k svojemu zapisu dodal še eno izmed starejših slik Pamele Anderson (Voice of Europe piše, da je slika stara vsaj 20 let ali več, op.p), na kateri je oblečena v rdeče kopalke, ob tem pa zapisal: “Boli me, kot gledalca in oboževalca Obalne straže, da je to soboto ne bo v Rim.” S tem je ciljal na shod, ki je bil namenjen “prihodnosti Italijanov” in na katerem so Italijani množično podprli politiko, ki jo zagovarja Salvini.

M. S./Nova24TV

Zadnje novice

Sorodne vsebine