0.3 C
Ljubljana
ponedeljek, 6 februarja, 2023

Saj ni res pa je: premiera najnovejšega filma o agentu 007 preložena že petič – v kinodvorane prihaja šele oktobra letos

Vir: STA

Začetek kinematografskega predvajanja novega filma o Jamesu Bondu z naslovom Ni čas za smrt je znova preložen. Iz studia MGM so sporočili, da premiere filma ne bo pred oktobrom. Nazadnje je bila premiera 25. filma iz franšize, v katerem naj bi agenta 007 zadnjič odigral Daniel Craig, napovedana za 2. april.

Prvemu zamiku je botrovala zamenjava režiserja Dannyja Boylea s Caryjem Fukunago, zaradi česar je bila premiera filma z oktobra 2019 preložena na februar 2020, nato so premiero preložili še za dva meseca zaradi dodelave scenarija. Po lanskem izbruhu novega koronavirusa pa so producenti premiero z aprila preložili na 12. november ter nato še enkrat na 2. april 2021. Kot novi datum so pri studiu MGM zdaj določili 8. oktober, piše francoska tiskovna agencija AFP.

V filmu Ni čas za smrt se tajni agent James Bond umakne iz aktivne službe ter uživa mirno življenje na Jamajki. A njegov mir ne traja dolgo, saj ga njegov stari prijatelj Felix Leiter iz CIE prosi za pomoč.

Scenarij za film so napisali Neal Purvis, Robert Wade, Scott Z. Burns, Phoebe Waller-Bridge in Fukunaga, v njem pa se poleg Craiga vračajo še igralci Ralph Fiennes, Naomie Harris, Rory Kinnear, Lea Seydoux, Ben Whishaw in Jeffrey Wright. Novi obrazi v vohunski akciji pa so Rami Malek, Ana de Armas, Dali Benssalah, David Dencik, Lashana Lynch in Billy Magnussen.

Novi James Bond je le eden od številnih filmov, katerih premiere so studii zaradi epidemije premaknili. Od filma Ni čas za smrt, v katerega so vložili 250 milijonov dolarjev, si producenti obetajo dober zaslužek, še piše AFP.

PODPRITE DEMOKRACIJO!

Drage bralke, dragi bralci, donirajte Demokraciji in podprite pluralnost slovenskega medijskega prostora!

Sorodne vsebine