13.6 C
Ljubljana
ponedeljek, 14 junija, 2021

Rotary klub Ljubljana na Miklavževem koncertu za pomoč otrokom v stiski

V soboto, 5. decembra 2020, si boste lahko ob 20. uri na 1. programu TV Slovenija ogledali 28. Miklavžev koncert, ki ga Rotary klub Ljubljana organizira skupaj z RTV Slovenija in priznanimi slovenskimi umetniki.

 

Na koncertu bodo zbirali sredstva za pomoč osnovnošolcem iz vse Slovenije. Letošnji Miklavžev koncert bo drugačen, saj so se v luči letošnje 30 letnice ponovne ustanovitve Rotary kluba Ljubljana in omejitev, s katerimi se vsi srečujemo v letošnjem letu, odločili za pregled preteklih 27 let Miklavževega koncerta.

Pomagate pa lahko tudi vi, in sicer s pomočjo SMS sporočil, tako, da pošljete besedo MIKLAVZ5 na 1919 in podarili boste 5€. Če želite prispevati poljuben znesek, pa lahko to storite z dobrodelnim klicem med oddajo na številko 01 472 00 11. Darujete lahko tudi preko mBills, ali preko QR kode, ki je dostopna na spletni strani Rotary kluba Ljubljana.

Nagovorite osnovno šolo ali šolski sklad iz vaše okolice, da se prijavi na razpis in tako prejme sredstva za otroke, ki so potrebni pomoči.

Vloga za dodelitev sredstev osnovnim šolam je na voljo na njihovi spletni strani: Razpis je objavljen na SPLETNI STRANI Rotary kluba Ljubljana.

 

Zadnje novice

Sorodne vsebine