4.8 C
Ljubljana
četrtek, 22 aprila, 2021

Ronaldo mami podaril avto za 100.000 evrov

Eden največjih nogometnih zvezdnikov Portugalec Cristiano Ronaldo je svoji mami za materinski dan podaril avtomobil, vreden 100.000 evrov.

Za družino Ronaldo je bil letošnji materinski dan poseben, saj je njihova mama Dolores Aveiro v začetku marca doživela srčni zastoj. Po nekaj dneh v bolnišnici ga je preživela brez posledic.

Materinski dan je sicer 25. marca, fotografijo z darilom pa je Dolores Aveiro na Instagramu objavila v teh dneh. S šopkom rož pozira ob Mercedesu GLC Coupe, ki z dodatki stane okoli 100.000 evrov, v ozadju pa je parkiran njen Porsche Boxster, ki ga je od sina dobila za 62. rojstni dan 31. decembra 2015.

Ronaldo je znan po tem, da pri obdarovanju najdražjih ne varčuje. Mami je pred leti kupil vilo na rojstnem otoku Madeiri, svojemu agentu Jorgeju Mendesu pa je kot darilo za poroko kupil kar zaseben otok.

Izbrali smo drugačen pristop, pomagajte podpreti Demokracijo.

V ozračju politične korektnosti in ekonomske negotovosti prihodki od oglasov komaj zadoščajo za ohranitev neodvisnega in svobodnega glasu revije in spletne strani Demokracije. V nasprotju z ostalimi mediji smo se odločili, da svoje spletne vsebine ohranimo brezplačne za vse. V času, ko je sledenje aktualnim informacijam nujno, verjamemo, da si vsak od nas zasluži dostop do natančnega in celovitega pregleda vsebin. Če prebirate naše članke, vas prosimo, da nas podprete z donacijo, ki bo zagotovila, da nas boste lahko še naprej spremljali in brali. TUKAJ.

Hvala Vam.

Zadnje novice

Sorodne vsebine