20.2 C
Ljubljana
petek, 19 avgusta, 2022

Rok Bratina, fant, ki mu je lepa smučarska zvezdnica Lindsey Vonn vrgla svoja dragocena očala

Rok Bratina, študent Fakultete za uporabne družbene študije Nova Gorica, športnik leta Občine Tolmin 2016 in član SDM, se lahko pohvali, da ima v lasti dragocena smučarska očala Lindsey Vonn.

Namesto maturantskega izleta se je Rok skupaj s sošolci odločil za ogled finala svetovnega pokala v alpskem smučanju, ki ga je gostil Schladming. Vsi so bili veliki navijači Tine Maze, zato so s seboj vzeli tudi slovensko zastavo in za Tino navijali ves teden, za kar se jim je pozneje zahvalila. Za vrhunec dogajanja na finalu svetovnega pokala pa Rok šteje večer pred tekmo na uradni podelitvi štartnih številk. Skupaj s prijateljema je stal pred odrom v množici nekaj tisoč ljudi. Nepričakovano je Tinina tekmica Lindsey Vonn izjavila, da bo v množico vrgla nov, edinstven model svojih smučarskih očal, ki jih je povrhu še podpisala.

»Očala so bila kar nenadoma v zraku in so letela proti meni, dokler jih nisem trdno zgrabil v naročje, v naslednjem trenutku pa sem padel po tleh. Množica se je vrgla name in mi hotela očala iztrgati iz rok. Ni jim uspelo. Očala imam še vedno doma, tisti dan pa mi bo ostal za vedno v spominu,« pripoveduje Rok Bratina.

Več si lahko preberete v tiskani izdaji revije Demokracija.

PODPRITE DEMOKRACIJO!

Drage bralke, dragi bralci, donirajte Demokraciji in podprite pluralnost slovenskega medijskega prostora!

Sorodne vsebine