10.1 C
Ljubljana
sreda, 14 aprila, 2021

Rekordne vsote denarja za resničnostne šove

Televizijske šove, v katerih tekmovalci nastopajo pred občinstvom in/ali žirijo, snemajo po vsem svetu, prav tako pa so zelo priljubljeni tudi v Sloveniji.

Posebno mladi ljudje se neredko identificirajo z novopečenimi manekenkami in pop zvezdami. Gledanost resničnostnih šovov je danes ogromna, če ne celo nadpovprečna. Če je bil Big Brother začetek šovov, danes konca le tem ni videti. Očitno so tovrstni šovi dober biznis, kar potrjuje tudi zadnji podatek, ki je pricurljal v javnost – družina Kardashian je za snemanje novih petih sezona sklenila novo pogodbo v vrednosti 150 milijonov dolarjev. Resničnostni šov snemajo že 10 let, skupaj so naredili že 14 sezon in zdaj prihajajo še nove sezone.

J Lo in njene nabrekle bradavičke. Foto: instagram

Šov brez raznoraznih blagovnih znamk vsekakor ne bi obstajal. Še manj pa brez “pomembnih” gostov, kot je trenutno recimo Alex, novi partner latino dive Jennifer Lopez, ki jo lahko gledamo v seriji Odtenki modre na Fox televiziji. Alex pred kamero resničnostnega šova deluje zelo domače. O svojem lastnem šovu pa se pogovarja tudi z J Lo in pravi, da bi bilo verjetno zelo fino (predvsem pa dobičkonosno) ujeti, kako se odvija njun dan – jutranja telovadba, špinačni smutiji, plesni treningi, sladoledi v kinu … bomo kmalu gledali še J Lo pod kamerami?

Zadnje novice

Sorodne vsebine