11.2 C
Ljubljana
sobota, 25 maja, 2024

(RAZKRIVAMO) Zdaj vemo, od kod Golobu informacija o “ukradeni identiteti” v Romuniji

Piše: Mravljišče.si

Okoliščine odprtja računa Roberta Goloba v Romuniji še naprej ostajajo zavite v tančico skrivnosti, poroča Nova24tv.si. Premier namreč vseskozi vztraja, da naj ne bi sam odprl računa pri banki Raiffeisen v Bukareški.

Medtem ko Golob vztraja pri kraji identitete, pa zaposleni na dotični banki poudarjajo in na predstavništvu Gen-I v Bukarešti poudarjajo, da je kaj takega praktičnega nemogoče. Kdor se spozna na situacijo okrog ustanovitve podjetja v Romuniji in pozna podatek, da so lahko za nekatera podjetja davčne stopnje v Romuniji znižajo na vsega en odstotek, se v luči tega povpraša, če se je morebiti Golob iz tega razloga odločil odpreti račun v Romuniji, poroča omenjena spletna stran.

No, glede na primerjavo fotografij in vsebino govorov pa je postalo jasno, zakaj se sploh govori o Golobovih računih v Romuniji. Takole je pojasnil vir: “Ko je Nicolae Ceauşescu imel govor v Bukarešti 21. decembra 1989, to v resnico sploh ni bil on, ampak so mu ukradli identiteto. Pravi Ceauşescu je bil že zdavnaj mrtev, njegov dvojnik pa je obljubljal dvig minimalne plače. Šele zdaj, ko je na oblast v Sloveniji prišel Robert Golob in spregovoril o ukradeni identiteti, je postalo znano, da gre za isto osebo. Ampak takrat še ni bil tako skuštran in dolgolas.”

Vendar pa se drugi viri ne strinjajo. Pravijo namreč, da …

Več lahko preberete TUKAJ.

PODPRITE DEMOKRACIJO!

Drage bralke, dragi bralci, donirajte Demokraciji in podprite pluralnost slovenskega medijskega prostora!

Sorodne vsebine