16.6 C
Ljubljana
četrtek, 13 maja, 2021

Raper Eminem izdal nov album, ki pa že spet razburja; oglejte si njegov videospot Darkness

Ameriški raper Eminem (47) je presenetil z novim albumom. Glasbenik je v petek na Twitterju predstavil platnico plošče Music To Be Murdered, piše nemška tiskovna agencija dpa. Na albumu je 20 pesmi, med gosti pa je na njem mogoče slišati britanskega glasbenika Eda Sheerana in pred kratkim preminulega raperja Juicea Wrlda.

“Gre za pokop,” je zapisal zraven. Na platnici je glasbenik, ki v eni roki drži sekiro in v drugi pa revolver in si ju pritiska h glavi. Gre za reminiscenco na motiv režiserja Alfreda Hitchcocka. “Navdihnjeno po mojstru, stricu Alfredu,” je tvitnil glasbenik.

Poleg tega je Eminem objavil video za pesem Darkness. Del videospota se nanaša na pokol v ameriškem Las Vegasu leta 2017, v katerem je Stephen Paddock s streljanjem skozi okno hotelske ubil 58 obiskovalcev koncerta. Morilec se je sam pokončal, preden je policija vdrla v sobo.

Na albumu lahko poslušate tudi pesem Unaccommodating, s katero je zvezdnik dvignil veliko prahu. V pesmi med drugim tudi pravi: »Razmišljam, da bi na tekmi zavpil ‘bomba’. Pred vstopom na koncert Ariane Grande«. Spomnimo. V napadu na koncertu ameriške pop pevke Ariane Grande v Manchestru v Angliji je bilo maja 2017 ubitih 22 ljudi, 59 je ranjenih. Teroristični napad so izvedli pripadniki in simpatizerji Islamske države.

Sorodniki umrlih v napadu islamskih skrajnežev so se na Eminemovo pesem že kritično odzvali. Eminem je sicer nazadnje leta 2018 izdal album Kamikaze.

 

Zadnje novice

Sorodne vsebine