3.8 C
Ljubljana
nedelja, 26 marca, 2023

(RADIO MRAVLJIŠČE POROČA) (VIDEO) Uboge Urške nihče ne vidi in nihče ne sliši…

Piše: Mravljišče.si

Kratke in sladke ta teden, kar nekaj se je nabralo poročil…

Potem ko je bilo pred nekaj leti razkrito, da je imel tudi Josip Broz Tito svoj vesoljski program, ga je sedaj napovedal tudi premier Robert Golob. Sicer ne vemo, kako bo to uresničil, ker njegovi ministri občasno delujejo kot izgubljeni v vesolju, a morda bo že v kratkem obrambni minister Marjan Šarec kot prvi Slovenec z raketo poletel v vesolje. Pod pogojem, da se ne bo spet kakšna žička zacvikala…

Ko smo že pri tovarišu Titu – ministrica za kulturo Asta Vrečko si prizadeva za vrnitev njegovega kipa na posestvo na Brdu pri Kranju. Češ, kip je bil odstranjen neregularno. Po tej logiki bomo čez nekaj let dobili vrnjeno še krajevno ime Titovo Velenje, če že s Titovo cesto v Ljubljani ni uspelo. Ministrica obljublja, da če ji s Titovim Velenjem ne uspe, bo do konca življenja hodila naokrog z vrečko na glavi.

Predsednica državnega zbora Urška Klakočar Zupančič ima pogosto občutek, kot da govori gluhim, pa tudi slepim. Zato vsake toliko časa otresa z rokami, kar strokovnjaki pripisujejo tudi Golobovemu vesoljskemu programu ter dejstvu, da je Urška cepljena s čipi, preko katerih vesoljci usmerjajo njeno delovanje. Kar pomeni, da ima pojoči major Ladislav Troha morda prav glede čipov. Dokaz:

Več preberite TUKAJ

PODPRITE DEMOKRACIJO!

Drage bralke, dragi bralci, donirajte Demokraciji in podprite pluralnost slovenskega medijskega prostora!

Sorodne vsebine