-0.9 C
Ljubljana
nedelja, 5 februarja, 2023

Psiholog Matej Tušak: Šef Levice Luka Mesec je postal “gospodarski guru”

“Nacionalizirajmo!”, “Goli otok!”, “Ponavljat. Pogosto. Naglas. Ne bo se zgodilo hitro in kar tako, a se mora. Komunisti ne skrivamo svojih prepričanj,” so komentarji sledilcev revolucionarnega Kordiša, ki namigujejo na novo državljansko vojno in odvzem premoženja podjetnikom.

Strah je še toliko večji, ker je Levica dejansko najmočnejša koalicijska stranka. Ob tem se je oglasil psiholog Matej Tušak, ki je zapisal: “Sploh imamo nevtralne in objektivne medije? Le kako bi jih sploh lahko imeli, če pa premier v roku deset dni od obljub za spodbude gospodarstvu sprejme pogodbo o največjih grožnjah temu, kar v naši državi edino cveti…in na trenutke se zdi, da je naš vrhovni gospodarski guru šef Levice, ki opozarja, da naša ekonomija ne sme tvegati in sloneti na izvozu, ampak se mora orientirati na samooskrbo…Se sprašujem, kje so vsi tisti deli vlade in stranke, ki so v preteklosti pokazali vsaj nekaj razuma in znanja, da so kar tiho in nihče ne utiša glasu nekoga, katerega znanje ekonomije je na ravni prvošolčka, ki še verjame v to, da Miklavž in Božiček res obstajata. Dragi velemožje naše politike v vladi, njemu res ne gre zameriti, ker očitno tega dela ne razume, kaj pa ostali?”

Zapis psihologa Mateja Tuška iz njegove Facebook strani objavljamo v celoti:

“Če hočeš spoznati, kateri mediji so ekstremno levi in subjektivni, je potrebno samo v teh dneh spremljati objave o podjetnikih v časopisih. Začelo se je pljuvanje po podjetnikih, ki so opozorili na nevarnosti obljubljenih davčnih sprememb, ki so usklajene z zahtevami Levice, ki pojma nima o gospodarstvu in davčnem sistemu ter o tem, kako naj bi država pridobila čim več denarja od davkov (kar je izrecno videno iz izjav njihovih vodilnih poslancev), (sistem višji davki v realnosti namreč ne pomeni kar več denarja v proračunu, saj so ljudje racionalna bitja in kupujejo in plačujejo, tam, kjer je ceneje…). Taisti del politike ves čas obtožuje druge nestrpnosti, sami pa so v teh dneh vir nestrpnosti in sovražnega govora! do (večine) drugače mislečih. Mladina, Večer, Dnevnik prednjačijo. Tudi v drugih se držijo ob strani, čeprav udarijo z vsemi topovi po desnih, kadar so njihovi komentarji neprimerni. Sploh imamo nevtralne in objektivne medije? Le kako bi jih sploh lahko imeli, če pa premier v roku deset dni od obljub za spodbude gospodarstvu sprejme pogodbo o največjih grožnjah temu, kar v naši državi edino cveti…in na trenutke se zdi, da je naš vrhovni gospodarski guru šef Levice, ki opozarja, da naša ekonomija ne sme tvegati in sloneti na izvozu, ampak se mora orientirati na samooskrbo…Se sprašujem, kje so vsi tisti deli vlade in stranke, ki so v preteklosti pokazali vsaj nekaj razuma in znanja, da so kar tiho in nihče ne utiša glasu nekoga, katerega znanje ekonomije je na ravni prvošolčka, ki še verjame v to, da Miklavž in Božiček res obstajata. Dragi velemožje naše politike v vladi, njemu res ne gre zameriti, ker očitno tega dela ne razume, kaj pa ostali? Ste tiho, ker je v levi državi treba imeti levo vlado in levega mandatarja, četudi vse vrag vzame v naslednjih letih in če se nam razvita Evropa posmehuje kot se ni nikoli v zgodovini samostojne Slovenije, ali se je zameglil um tudi vam? Ali bo kdo od vas kdaj nosil odgovornost za vse to? Ali bodo ljudje kdaj šli na ulice in nehali podpirati tako noro vedenje politikov? Ali mislite, da je katerikoli vaših volivcev z izjemo Levice, ki očitno resnično verjame v to, kar delajo, saj so tudi njihovi vzorniki v danes najrevnejših deželah šli po tej poti, želel, da postavite tako vlado? Če je racionalni človek nekoč še zmogel ubirati sredinsko pot v tej državi, danes preprosto ne more več biti sredinski, ampak bo zgolj se desno desni, saj je levica in sredina očitno zbolela za shizofrenijo, ki kot virus okuži vsakega, ki se mu približa. Žal izgubljajo pamet še tisti sredinski, ki so včasih še bili normalni in kmalu smo lahko samo še ladja norcev, ki pljuje neznano…Samo še par uglednih podjetnikov, s katerimi se je taista leva in levo sredinska vlada širokoustila v prejšnjem obdobju (saj z izjemo 4 let so bili praktično večji del na oblasti oni), brcnemo z ladje, pa bo veselica popolna …”

Škandal24

PODPRITE DEMOKRACIJO!

Drage bralke, dragi bralci, donirajte Demokraciji in podprite pluralnost slovenskega medijskega prostora!

Sorodne vsebine