24.2 C
Ljubljana
ponedeljek, 10 maja, 2021

Prva slovenska otroška zvezdnica naredila vrsto na bencinskem servisu! Preberite, kaj se ji je pripetilo!

Znana slovenska otroška pevka Hajdi Korošec se je nedavno na bencinskem servisu znašla v zagati…

Spomnimo. Hajdi se je rodila 22. janurja 1979 v Celju. Bila je prva slovenska otroška zvezda, ki je delovala v letih 1990−2004.

Odkril jo je Brendi, ki ji je tudi pisal pesmi ter s svojo založbo Mandarina izdajal kasete. Stara je bila komaj 13 let, ko je izdala svoj prvi album s preprostim naslovom Hajdi.

Zanj je prejela diamantno ploščo za prodanih 60.000 kaset. V svoji karieri je posnela 42 pesmi, njen največji hit pa je bila prva pesem Naš kuža (1990).

Predstavila se je na Slovenski popevki leta 1999 s pesmijo Tvoj pogled muči me in pristala na drugem mestu.

Leta 2003 se je udeležila resničnostnega šova Popstars na Pop TV, kjer je izpadla tik pred finalom. Oktobra 2004 se je še zadnjič pojavila na festivalu radia Hit z njeno zadnjo pesmijo Bodi tu.

Po končanem študiju in po 15 let kariere v glasbenem svetu, se je odločila za poslovni svet in delala na banki kot komercialistka za pravne osebe. Sedaj pa vodi svojo otroško trgovino Hajdi.si.

No, pevki Hajdi se je nedavno na bencinskem servisu zgodilo, da je natočila bencin za dobrih dvajset evrov, a šele na blagajni ugotovila, da je doma pozabila denarnico.

Rešil jo je mož Urban, ki je nato prehitel na bencinsko črpalko z denarjem, da je lahko poplačala natočeno gorivo.

Kot se je izkazalo kasneje, je njen mož, dal njeno denarnico pomotoma (prejšnji dan) v napačno torbico…

Je, težave pa take…

Vir: blog.hajdi.si

Zadnje novice

Sorodne vsebine