9 C
Ljubljana
nedelja, 18 aprila, 2021

Prsata Kristina Mandarina, ki nekoč ni bila tako obdarjena, razočarala kupce mandarin: Dobila je boljšo ponudbo

Kristina Penava, do nedavno še najbolj privlačna prodajalka mandarin, zaradi česar je bila na spletu poznana tudi kot “Kristina Mandarina” je dobila boljšo ponudbo od prodaje mandarin. Kaj točno bo 20-letnica z Raba sedaj prodajala, naj bi bilo znano v kratkem.

Prsata 20-letnica z Raba, Kristina Penava, ki je do nedavno blizu Samobora prodajla mandarine je preko noči postala spletna senzacija.

Ne toliko zaradi mandarin, kolikor zaradi izzivalnih fotografij, ki jih s svojimi sledilci deli na svojem Instagram profilu.

A kakor so izpostavili na Večernjem, Penava ni bila vedno tako bujno obdarjena. Kar danes bolj spominja na ogromne melone, so še v 2017 bile mandarine.

Penava ima na svojem Instagram profilu lareina1134 trenutno več kot 49 tisoč sledilcev. Več kot 35 tisoč je pridobila ravno v času ko je postala spletna “senzacija”.

Ko se Penava v petek ni pojavila na svojem delovnem mestu so bili številni radovedneži razočarani. Kakor je povedala njena sodelavka, je Penava dobila “boljšo ponudbo”. Kaj točno to pomeni, Penava obljublja da bo razkrila v kratkem, takoj ko so odpočije od vse medijske pozornosti, ki je je deležna te dni.

Rihard Orel/Nova24TV

Zadnje novice

Sorodne vsebine