15.7 C
Ljubljana
sreda, 12 maja, 2021

Princ Harry in njegova Meghan javnosti predstavila svojega sina

Britanski princ Harry in njegova soproga Meghan sta danes javnosti predstavila svojega sina, ki se je rodil v ponedeljek. “Res je miren,” je ponosno dejala novopečena mati. Še danes ga bosta predstavila tudi kraljici Elizabeti II., poroča britanski BBC.

 

“Ima najbolj ljubek značaj, res je miren,” je dejala Meghan, ko sta medijem predstavila svojega dva dneva starega sina.

“Ne vem, po komu ima to,” pa se je pošalil Harry, ki je novorojenčka držal v svojih rokah.

Sinčka, ki je med predstavitvijo mirno spal, sta novopečena starša zavila v belo ogrinjalo in mu nadela belo kapico. Ime sedmega v liniji za prestol pa zaenkrat ostaja skrivnost.

O svoji novi vlogi mame je vojvodinja sussekška dejala, da je čarobno. “Imam dva najboljša fanta na svetu, res sem srečna,” je dodala.

“Super je. Starševstvo je neverjetno,” pa je dodal princ.

Ko so ju mediji povprašali, komu je novorojenček bolj podoben, je Harry odgovoril, da se dojenčki zelo hitro spreminjajo. “Njegov videz se spreminja vsak dan, kdo bi vedel,” je dodal Harry.

“Dojenček sussekški”, kot so mediji imenovali fantka, se je rodil v ponedeljek. Najnovejši član družine, ki ne dobi avtomatično naziva princ, je ob rojstvu tehtal 3,3 kilograma. Osmi pravnuk kraljice Elizabete II. je sedmi v vrsti za kraljevi prestol, takoj za svojim očetom.

Zadnje novice

Sorodne vsebine