19.6 C
Ljubljana
nedelja, 26 maja, 2024

Prihaja najbolj živalska šola na svetu in največja avantura s prijateljicami živalmi!

Piše: L. B. 

Jutri na velika platna prihaja očarljiva pustolovščina z animiranimi živalmi o nenavadni šoli, kjer otroci prejmejo čarobno žival, ki jih spremlja za vedno. Zgodba se osredotoča na dekle Ido, ki po zaslugi svoje čarobne živali, govoreče lisice po imenu Rabbat, postane priljubljena učenka. Družinska avantura o najbolj živalski šoli na svetu je posneta po izjemno uspešni knjižni seriji avtorice Margit Auer.

Na ogled je NAPOVEDNIK, družinska avantura Šola čarobnih živali pa je na rednem sporedu v kinematografih od 3. februarja 2022 dalje.

Dekle Ida (Emilia Maier) se je morala preseliti v drugo mesto in prične obiskovati šolo Winterstein. V novem razredu pa ji ni lahko – nesramna sošolka Helene poskrbi, da si Ida ne more najti prijateljev, na prvi šolski dan pa ji preostane le eno prosto mesto, zraven outsajderja Bennija.

Nekega dne učiteljica razredu predstavi Mortimerja Morrisona, ki potuje po svetu in išče “čarobne živali”. Usoda vsake od teh živali je, da postane sorodna duša učencu. Od vseh učencev pa sta ravno novinka Ida in outsajder Benni prva, ki jima dodelijo čarobna spremljevalca. Benni ima sedaj ob sebi starodavno modro želvo Henrietto, Ida pa prejme zvito lisico Rabbat. Ker pa predmeti na šoli nenehno izginjajo, bodo morali otroci in čarobne živali stopiti skupaj, da rešijo skrivnost šolskega tatu.

Vir: Karantanija Cinemas

PODPRITE DEMOKRACIJO!

Drage bralke, dragi bralci, donirajte Demokraciji in podprite pluralnost slovenskega medijskega prostora!

Sorodne vsebine