15.9 C
Ljubljana
sobota, 8 maja, 2021

Pred desetimi leti je zaradi možganskega tumorja umrla lepa 25-letna voditeljica Iva

Pred desetimi leti je Hrvaško pretresla smrt 25-letne voditeljice Ive Bagić. Iva je umrla 6. maja 2010 po dolgi bitki z možganskim tumorjem.Študentka prava in voditeljica televizije RTL je pri samo 19 letih zbolela za malignim možganskim tumorjem. Po dveh operacijah je prestala kemoterapijo, zaradi katere je izgubila vse lase.

 

Mnogi se spominjajo, da je bila lepa Iva nasmejana in vesela in je vedno ponosno pokazala, kako je videti brez las.Dve leti pred njeno smrtjo se je Ivino zdravje vidno izboljšalo in lasje so ji začeli rasti. Toda konec leta 2008 so med rednimi pregledi zdravniki ugotovili poslabšanje njegovega zdravstvenega stanja. Voditelj je nujno opravil še eno, tretjo operacijo, piše Index.

V zadnjih petih letih njenega življenja se je bila Iva podvržena štirim operacijam, leto pred smrtjo pa se je odločila za poskusno in zelo drago terapijo v Švici. Po prvem delu terapije v Švici se je počutila veliko bolje. Potem so jo pustili na zdravljenje nekaj dni, da bi lahko s svojimi ljubljenimi praznovala 25. rojstni dan. Iva, ki so jo mnogi ocenili za eno najlepših žensk v hrvaškem javnem življenju, je v enem svojih zadnjih intervjujev povedala, da lepota prihaja od znotraj. »Mislim, da če je naše srce lepo, potem iz njega izide nekaj nežnih in dobrih besed, kar se odraža v naših očeh,« je takrat komentirala.

……………..

Izbrali smo drugačen pristop, pomagajte podpreti Demokracijo.

V ozračju politične korektnosti in ekonomske negotovosti prihodki od oglasov komaj zadoščajo za ohranitev neodvisnega in svobodnega glasu revije in spletne strani Demokracije. V nasprotju z ostalimi mediji smo se odločili, da svoje spletne vsebine ohranimo brezplačne za vse. V času, ko je sledenje aktualnim informacijam nujno, verjamemo, da si vsak od nas zasluži dostop do natančnega in celovitega pregleda vsebin. Če prebirate naše članke, vas prosimo, da nas podprete z donacijo, ki bo zagotovila, da nas boste lahko še naprej spremljali in brali. TUKAJ.

Hvala Vam.

Zadnje novice

Sorodne vsebine