10.8 C
Ljubljana
nedelja, 16 maja, 2021

Preberite ganljivo sporočilo hčerke dirkaške legende Michaela Schumacherja ob njegovem 50. rojstnem dnevu!

Gina Schumacher, hčerka dirkaške legende Formula 1 Michaela Schumacherja, je svojemu očetu preko družabnega omrežja Instagram zaželela vse najboljše ob rojstnemu dnevu. Nepokreten Schumacher danes namreč praznuje poseben jubilej, dopolnil je natanko 50 let! 

 

Hčerka Gina je očetu zaželela vse najboljše ob abrahamu in poleg zapisala, da je najboljši oče. Gina, najstarejši otrok dirkaške legende, je sladek poklon objavila, medtem ko se njen oče še vedno zdravi zaradi hudih možganskih poškodb, ki jih je utrpel v smučarski nesreči leta 2013.

Čestitka hčerke je bila objavljena le dan po tem, ko je žena Corinna po dolgem molku na družabnem omrežju Facebook za vse oboževalce nepokretnega moža zapisala, da delajo vse, kar je v človeških rokah, da mu pomagajo pri okrevanju. “Prosim, razumite, da le sledimo željam Michaela in vprašanje glede njegovega zdravstvenega stanja čuvamo v tančici skrivnosti. Obenem pa se vam zahvaljujemo za izkazano prijaznost in vam želimo zdravo in srečno novo leto 2019.”

Corinna je v izjavi povedala, da bo družina rojstni dan moža praznovala ob rojstnodnevnem kosilu. “Zelo smo veseli, da lahko skupaj z vami praznujemo Michaelov 50. rojstni dan.” Ob tem pa je potrebno omeniti, da so se abrahama dirkaške legende spomnili tudi pri ekipi Ferrarija in na družabnem omrežju zapisali: “Naš šampion je danes dopolnil 50 let. Vsi smo s tabo, Michael. Še naprej se bori!”

H. M.

Zadnje novice

Sorodne vsebine