12.8 C
Ljubljana
sreda, 12 maja, 2021

Preberite dramatičen zapis slovenskega smučarskega inštruktorja Sandija Murovca

Slovenski smučarski inštruktor Sandi Murovec je na Facebooku objavil dramatičen zapis, v katerem je pojasnil, kaj se je dogajalo na smučišču Krvavec.

Murovec je dogodek opisal takole (nelektorirano):

»Danes sem pravgotovo najsrecnejsi clovek, lahko pa bi bilo povsem nasprotno! Nesrecni splet okoliscin je botroval skorajsnji katastrofi. 12-letni decek je namrec zdrsnil med varovalo sedeznice in sedez ter tako obvisel na visini 10m (slika) tik pred najvisjim stebrom. S krajnimi mocmi sta ga nekaj casa se uspela zadrzevati sosolec in nakljucna smucarka v trenutku, ko sem se sam slucajno nahajal v blizini. Bilo mi je takoj jasno (ne rabis bit pameten), da dolgo ne bosta zdrzala, zato sem pograbil zascitno mrezo, namenjeno za postavljanje ograj in skupaj z Markotom (Soncek) odbrzel pod njih.

Ker so se nama medtem pridruzili nadzorniki in nekaj mimoidocih, smo improvizirali mrezo, nekaksen mini trampolin. Zelel sem sneti se varovalno blazino s stebra, da bi jo podlozil, a zal prepozno. Decek je ze zgrmel, vendar je mreza kljub temu opravila svoje. Glavnino udarca smo uspeli zadrzali, se vedno pa je fant udaril ob tla. Ker je padel na hrbet s take visine, si niti ne upam predstavljati kaj bi bilo, ce…..Iz bolnice so nam sporocili, da jo je odnesel le z zvinom kolena! A je lahko kaj lepsega!!!!! Norrroooo, jest se ga bom kr napil…«

 

 

Zadnje novice

Sorodne vsebine