16.4 C
Ljubljana
petek, 18 junija, 2021

Pravljična ljubezenska zgodba v vrstah Socialnih demokratov – Tanja Fajon in Dejan Prešiček zaljubljena do ušes

“Ljubezen je v zraku”, prepeva v svoji glasbeni uspešnici ameriški pevec Tom Jones. Ljubezen ne pozna starosti. Tokrat rožice, sodeč po pisanju medijev družabne kronike, cvetijo za evropsko poslanko Tanja Fajon in nekdanjega kulturnega ministra Dejana Prešička. Malce za šalo, malce za res, le upamo lahko, da tokrat Tanjin Kupid do nje bolj prijazen, kot je bil do nkedanjih podrejenih na Ministrstvu za kulturo, od koder je moral oditi zaradi hudih obtožb na račun mobinga. 

 

Tanja Fajon resnično ljubi rdečo barvo. Njeno srce je po pisanju nekaterih medijev družabne kronike osvojil njen strankarski kolega in bivši minister za kulturo Dejan Prešiček. Tanja Fajon je bila že nekaj časa nesrečna v iskanju ljubezni. Tokrat jo je s svojo nežno kulturno dušo in saksofonom osvojil padli kulturni minister Šarčeve vlade.

V omenjenih medijih so zvezo potrdili strankarski kolegi in znanci, po njihovih besedah sta novopečena golobčka namreč “zaljubljena do ušes.” Zveza se je pletla že nekaj časa, vendar je srečna zaljubljenca nočeta deliti z javnostjo. Oba sta bila v dolgotrajnih razmerjih, ki sta se končala. Dejan Presiček ima tudi dve hčerki. Viri blizu stranke tudi sporočajo, da so zelo veseli, da si je Tanja našla slovenskega fanta in se izvila iz objema tujca. Ob tej srečni novici ne glede na ideološko opredeljenost želimo obema veliko sreče v ljubezni.

Zadnje novice

Sorodne vsebine