11.3 C
Ljubljana
ponedeljek, 19 aprila, 2021

Prava drama v Sanjskem moškem: vpitje, medsebojne obtožbe, nato pa še odhod

Hrvat Mijo Matić, ki v šovu Sanjski moški išče žensko svojega življenja, očitno buri duhove, med tekmovalkami, ki bi rade osvojile njegovo srce, pa se vse bolj krešejo iskre. Postaja vse bolj dramatično!

 

Matić je namreč povabil na zmenek Andreo in Teso, slednjo je po veselem druženju poslal doma. Slednja je nato v hiši sprožila govorice, da je Miju rekla, naj vrtnico pokloni konkurentki, Andreo pa so te besede zelo prizadele. Sama namreč pravi, da je iskrena, zato je želela od ostalih vedeti, komu verjamejo.

Seveda je moral Mijo rešiti zaplet in je zanikal Tesine besede, kljub vsemu pa je prišlo do spora. Mihaela je namreč povsem in kričala, da naj je ne sprašujejo več po mnenju in da noče nikogar več ocenjevati. Tarča njene jeze je bila Andrea, slednja pa ji ni ostala dolžna. Še ena od udeleženk, Slovenka Nuša, si je zatiskala ušesa, razburjena Mihaela pa se je skrila za plišasto igračko.

Da je bila mera polna, se je ujezila še Samra, ko ji je Mijo hotel podariti rožo, vendar ga je zavrnila, češ nisem rojena za tak šov. Brez slovesa je odšla, se usedla v avto in se odpeljala.

Zadnje novice

Sorodne vsebine