5.2 C
Ljubljana
četrtek, 6 maja, 2021

Popularna slovenska pevka Lea Sirk: Lep jesenski pozdrav

Lep jesenski pozdrav vsem, jesen ima to krivico, da nasledi mnogim najljubši letni čas, poletje. Kljub temu pa so njena barvitost in vse novosti, ki jih letos pripravlja Lea, letošnjo jesen naredili tako zelo posebno, da se je mnogi, na čelu z njo, zelo veselijo.

Po prihodu z Evrovizije meseca maja Lea ni imela niti dneva počitka, tako da je svojo evrovizijsko zgodbo lepo nadgradila s koncerti s svojim novim bandom. Še pred poletnim oddihom so nastopili v Celju, Radencih, Ajdovščini, Portorožu, Vipolžah, Komnu, Brežicah, Bovcu in Ljubljani. Ob koncertih je Lea ustvarila novo pesem, Moj profil, ki jo je na poletnem festivalu Melodije morja in sonca popeljala do zmage. Za vse tiste, ki spota slučajno še niste videli, ga lahko vidite na spodnji povezavi.

 

Lea Sirk – Moj profil

 

Konec poletja je bilo ob Leini tradicionalni poletni šoli Glasbeno izobraževanje Cirque (dodaš web link: https://www.glasbenoizobrazevanje-cirque.com/) zaznamovano s koncerti. Leo z bandom so gledalci lahko videli v Izoli, Hrastniku, Ravnah na Koroškem, Šentilju in Velenju. Lea je uživala na odru, kjer se počuti kot riba v vodi, publika pa seveda z njo.

 

 

Zato bo Lea svojo jesen zaznamovala na dva načina – s NOVO PESMIJO, ki prihaja začetek novembra, in odličnimi koncerti. Vidimo se lahko:

27. oktobra v Kopru:
https://www.facebook.com/events/1602033006764740/

10. novembra v Kranju:
https://www.facebook.com/events/517871862018559/

23. novembra v Mariboru:
https://www.facebook.com/events/528136674315058/

30. novembra pa na Bledu skupaj prižgemo praznične lučke.

Zadnje novice

Sorodne vsebine