28.3 C
Ljubljana
četrtek, 17 junija, 2021

Radijska in televizijska voditeljica Špela Močnik o inkontinenci, ki pogosto prizadene ženske po porodu

Popularna radijska in televizijska voditeljica Špela Močnik je v intervjuju za Ono Plus spregovorila o inkontinenci. Nekoč je mislila, da je stresna urinska inkontinenca težava starejših žensk, po pogovorih s prijateljicami pa ugotovila, da zadeva tudi mlade.

Spomnimo. Špela Močnik se je rodila leta 1981 v Ljubljani. Od leta 2004 do 2010 je bila moderatorka na Radiu Hit, največjo popularnost je doživela kot moderatorka jutranjega programa – Hitove budilke. V letu 2011 je delala v dopoldanski ekipi Radia Center. Od novembra 2014 pa deluje v ekipi jutranjega programa TV Slovenija, oddaje Dobro jutro. V letih 2007 in 2008 je na POP TV vodila resničnostni šov Kmetija. Je dobitnica viktorja za najboljšo radijsko osebnost leta 2006, nominirana pa je bila tudi za radijskega viktorja popularnosti 2007. Ima hčerko Julijo (rojeno 2012)

Špela Močnik: »Priznam, nekoč sem mislila, da je to nekaj, kar doleti ženske po 60. letu, ko sem se pogovarjala z ženskami, ki so mi blizu, pa sem ugotovila, da je tudi težava mladih žensk in žensk v srednjih letih, največkrat kot posledica poroda.
Spoznala sem, da mi ni treba do konca življenja pri vsakem kihanju ali kašljanju prekrižati nog. Vsi se bojimo invazivnih posegov, a ko sem odkrila, da obstajajo tudi neinvazivne rešitve, nisem več hotela odlašati.«

Zaradi tega se je tudi sama, kot je povedala v intevjuju za Ona Plus, odločila za »radiofrekvenčno terapijo…«.

 

 

Zadnje novice

Sorodne vsebine