11.4 C
Ljubljana
nedelja, 16 maja, 2021

Poglejte, kako je Romana Tomc podražila Fajonovo, ker ji je “ukradla čivk”, a pozabila ime Milana Zvera spremeniti v Brgleza

Fajonova je znova dokazala, da pri svojem delu evropske poslanke ni najbolj vestna. Za svoje sporočilo sledilcem Twitterja, v katerem je navedla, v katerih odborih bo sedela v tem mandatu, je ukradla kar predlogo evroposlanke Tomčeve. Pri tem je celo pozabila spremeniti priimek evroposlanca Zvera!

 

Pred kratkim je evropska poslanka iz vrst Slovenske demokratske stranke Romana Tomc prek družbenega omrežja Twitter sledilcem sporočila, v katerih odborih bodo v tem mandatu sodelovali evropski poslanci Evropske ljudske stranke, kamor poleg SDS sodita še Slovenska ljudska stranka in Nova Slovenija. Dr. Milan Zver bo član odborov za kulturo in za zunanje zadeve, Franc Bogovič bo član odborov za regionalni razvoj in kmetijstvo, Ljudmila Novak bo delovala na področju okolja in transporta, Tomčeva pa na področju zaposlovanja in socialnih zadev ter notranjega trga in varstva potrošnikov. Ta mesta, ki jih je Tomčeva označila kot pomembna, so omenjeni evropski poslanci dobili po spretnih pogajanjih. Sporočilo je bilo pregledno, saj je bilo opremljeno z ikonami in slovensko zastavo.

Več si lahko preberete TUKAJ.

Zadnje novice

Sorodne vsebine