3.8 C
Ljubljana
torek, 13 aprila, 2021

Po razpadu zveze se na Instagramu le javila Špela Grošelj!

Slovenija z zanimanjem spremlja ljubezensko dramo med plesalcema iz šova Zvezde plešejo Špela Grošelj in Gregor P. Kirsch. Špela in Gregor sta sicer v začtetku koronavirusa še bila par, vsaj sodeč po Špelinih objavah na omrežjih. Potem je nekje vmes počilo.

Uradnih razlogov ni, se je pa pevka le vklopila na Instagram,  saj je Arnej Ivkovič na posnetkih označil Špelo in se spominjal njunih skupnih plesov. Gre sicer za njnega soplesalca v šovu Zvezde plešejo …

Ah, ti spomini …

Škandal24

Izbrali smo drugačen pristop, pomagajte podpreti Demokracijo.

V ozračju politične korektnosti in ekonomske negotovosti prihodki od oglasov komaj zadoščajo za ohranitev neodvisnega in svobodnega glasu revije in spletne strani Demokracije. V nasprotju z ostalimi mediji smo se odločili, da svoje spletne vsebine ohranimo brezplačne za vse. V času, ko je sledenje aktualnim informacijam nujno, verjamemo, da si vsak od nas zasluži dostop do natančnega in celovitega pregleda vsebin. Če prebirate naše članke, vas prosimo, da nas podprete z donacijo, ki bo zagotovila, da nas boste lahko še naprej spremljali in brali. TUKAJ.

Hvala Vam.

Zadnje novice

Sorodne vsebine