17 C
Ljubljana
sreda, 21 aprila, 2021

Po incidentu v Poreču se je razvpita Aneta oglasila preko družbenih omrežij – poglejte, kaj je zapisala!

»Za vse radovedneže, ki mi želite toookkk slabooo, serem vam se u usta svima!!!! Vračam se močnejša iz vsega kot iz kakršnega koli showa do sedaj! Ja, trgam in trgala bom, dokler bo kdorkoli položil roko name po krivem,« je zapisala na instagramu. No make up (brez ličil, op. p.), ne frizure, j**e se mi, mamica lavica!!!!« se je na svojem Instagram profilu oglasila Aneta Andollini,, stara znanka slovenskih resničnostnih šovov.

Spomnimo, policija v Poreču je kazensko ovadila 34-letno slovensko državljanko zaradi napada na policista, ki sta bila v napadu lažje poškodovana. Dogodek se je zgodil v soboto, potem ko je ženska povzročila prometno nesrečo, v kateri je bila lažje poškodovana njena sopotnica, 31-letna slovenska državljanka.

Po povzročitvi nesreče je kršiteljica, hrvaški mediji so zapisali, da gre za Aneto A., naši pa da gre za zgoraj omenjeno estradnco, začela vpiti na policiste in jih zmerjati. Zavrnila je preizkus z alkotestom ter ni spoštovala navodil policistov. Potem ko se je začela odmikati od policijskega avtomobila, so hrvaški policisti uporabili sredstva prisile.

Več o tem TUKAJ.

Zadnje novice

Sorodne vsebine