7.7 C
Ljubljana
ponedeljek, 10 maja, 2021

Pevka Vanja Kuštrin je besna zaradi umazanih iger na RTV Slovenija!

Pevko Vanjo Kuštrin je razbesnela zavrnitev nastopa v paradni glasbeni oddaji nacionalne televizije Slovenski pozdrav, poročajo Slovenske novice. Zato se je obregnila ob urednika te oddaje Andreja Hoferja, ki je zavrnitev gostovanja utemeljil z nižjo kvaliteto besedila pesmi, produkcijskih razlogov in dalmatinskega melosa. Gre sicer za pesem Naj vino greje me.

Na Facebooku je objavila naslednji zapis, ki ga v celoti citiramo:

“Spoštovani moji prijatelji in zvesti poslušalci!
Nad fotografijo vam prilagam dopis, katerega so mi dne, 17.1.2020 kot odgovor posredovali iz RTV-ja, spodaj pa se je podpisal urednik oddaje Slovenski pozdrav Andrej Hofer.
Spoštovani g. Andrej Hofer, pa kdo ste vi, da boste nas slovenske izvajalce tako ignoriral in zavračal gostovanja v oddaji ???
Ker me že leta zavračate in me NE sprejmete v glasbeno oddajo Slovenski pozdrav na RTV-ju, sem se odločila, da to umazano igro razkrijem vam cenjeni poslušalci in celi slovenski kot svetovni javnosti.
Ni prav, kar se dogaja, da samo izbrani, eni in isti glasbeniki nastopajo na nacionalni RTV Slo. Ne bom dovolila, da mi taki ljudje mečejo polena pod noge, ter mi ne dovolijo gostovanja s kakovostnim slovenskim singlom “Naj vino greje me”- priznanih slovenskih avtorjev.
Odločila sem se, da vas bom z letošnjim letom o vseh zavrnjenih umazanih glasbenih dogajanj javno obveščala.
Od vas, ki plačujete naročnino RTV-ja in ki vam ni vseeno kaj se dogaja pod predpražnikom RTV-ja prosim za vaše komentarje z besedilom: Vanja v oddaji Slovenski pozdrav.
Ko zberemo dovolj komentarjev ponovno obiščem generalnega direktorja g. Igorja Kadunca, da bo on kot prvi mož RTV-ja odločil o gostovanju v omenjeni oddaji.
Vi zame jaz za vas❤️, vaša Vanja Kuštrin”

Pevka je sicer odločena, da bo vse umazane igre RTV Slovenija razkrila slovenski in svetovni javnosti ter da bo s pomočjo spletnih komentarjev plačnikov RTV naročnine poskušala doseči, da bo obiskala generalnega direktorja RTV Slovenija Igorja Kadunca, ki da naj odloči ali lahko gostuje v oddaji Slovenski pozdrav.

Zadnje novice

Sorodne vsebine