30.2 C
Ljubljana
sreda, 17 julija, 2024

Pekarna Grosuplje in Don Don zopet v samem vrhu

Pekarna Grosuplje tudi letos nadaljuje z ustvarjanjem boljših, zdravju prijaznih in okusnih pekovskih izdelkov, ki prepričajo s svojo inovativnostjo, poročajo v sporočilu za javnost.

V začetku letošnjega leta je namreč prejela nagrado Izbran produkt leta 2020 za njihov priljubljen pekovski izdelek Super kruh, za kruh PROTEINC pa je prejela nagrado za najbolj inovativno živilo leta 2020, ki jo podarja Inštitut za nutricionistiko.

Tudi za podjetje Don Don, katerega del je Pekarna Grosuplje, se je leto začelo obetavno. Gospodarska zbornica Slovenija je namreč na jubilejni podelitvi priznanj 20. strokovnega ocenjevanja kruha, pekovskega in finega pekovskega peciva, testenin, keksov in slaščic, ki je potekala na Ljubljanskem gradu, podelila podjetju Don Don 39 zlatih odličij za odlično kakovost za kruh in krof marelica. Med pekovskimi izdelki je podjetje Don Don do sedaj prejelo največ zlatih odličij za kruh, s čimer so dokazali, da so vsako leto boljši.

Alenka Mozetič Zavrl, direktorica podjetja Don Don, je ob tem povedala: »Trudimo se slediti pekovskim in seveda prehranskim  trendom. Glede na potrošnikov način prehrane in spreminjanje njegovega življenjskega stila poskušamo razvijati inovativne krušne izdelke, kajti kruh je še vedno del naše prehrane in ostaja del tradicije. S svojo razvojno ekipo razvijamo posebne izdelke, ki izboljšujejo naše sodelovanje s potrošniki in prepoznamo njihove življenjske navade, ki jim poskušamo slediti.«

PODPRITE DEMOKRACIJO!

Drage bralke, dragi bralci, donirajte Demokraciji in podprite pluralnost slovenskega medijskega prostora!

Sorodne vsebine