23.8 C
Ljubljana
torek, 11 maja, 2021

Pavel Rupar o novinarstvu: Nekdo je rekel »buuuuuu«, pa so šli jokat v Evropo v stilu: »Mama, mama, tale mi je pa rekel, da se pokvarjen.«

»Čeferinove maske so bile koristne, a vsi vemo, da se je za to “dobroto” skrivala tajkunska mafija, ki je na podarjeno vezala ogromen in zelo drag nakup novih mask. Čeferina so mediji in novinarčki kovali v nebo, resnice o vezanem mafijskem poslu ni obelodanil nihče. Roka tako, roka tako,« je zapisal Pavel Rupar, nekdanji poslanec in župan, na svojem Facebook profilu.

Zapis objavljamo v celoti:

»Nekdo je novinarjem rekel: “BUU..”, In glej ga zlomka, zopet so šli nemudoma jokat v Evropo v stilu: “Mama, mama tale mi je pa rekel ,da se pokvarjen.. Daj ga!!

Novinarjev po večini nikoli nisem cenil. Nikoli niso pisali ali sporočali realno, pošteno, pravično in korektno! Vedno so v svoje spise tlačila osebna prepričanja, čustva in lastno ideologijo pomešano z mnenji tistih, ki jih plačujejo! Vedno!!

Primer:

1. Čeferinove maske so bile koristne, a vsi vemo, da se je za to “dobroto” skrivala tajkunska mafija, ki je na podarjeno vezala ogromen in zelo drag nakup novih mask. Čeferina so mediji in novinarčki kovali v nebo, resnice o vezanem mafijskem poslu ni obelodanil nihče. Roka tako, roka tako..

2. Joc Pečečnik plača s svojimi 10 milijoni nakup zaščitne opreme, sranje (ne srenja!) slovenskega novinarja ga označi za vojnega dobičkarja!!! Nihče se ne opraviči , niti hvala za dobra dela mu ne zapišejo! In slednji je včeraj odlično dotolkel zdraharja in provokatorja POP TV! Preprosto po Pečečniku: “Kdor tako dela, kot vi in kaj takega objavlja je bedak!”.

In res je. Slovensko novinarstvo (z redkim izjemami!) je zdraharstvo, nerealno in lažno-aferaško ter družbeno nevarno! Zavedajo se, da imajo močan vpliv na ljudi, so tvorci lažnivo dobrega stanja, če jim slabe vlade odgovarjajo in so tvorci nezadovoljsta, nemirov, jeze in agresije, četudi vlade delajo dobro in pred boleznijo ščitijo tudi njihove riti! So tvorci nemirov, sovraštva in tudi vojn!

Zato sem po svoje tudi zadovoljen s stanjem v času koronavirusa: Mediji so začeli prosjačiti oglaševalce za denar, sami so tako zanič, da se ne preživijo brez botrov! In čas, ki ga živimo je obdobje, ko se bo novinarska infekcija pregnojila in je čas, da se njihovo delo konkretno spremeni v korektno in pošteno! Ko so bo to zgodilo, mame v Svetu Evrope in zatočišče pri mafiji ne bo več potrebno.«

Zadnje novice

Sorodne vsebine