7.7 C
Ljubljana
četrtek, 22 aprila, 2021

Padla s postelje med seksom z ljubimcem in postala invalidka: Kriva naj bi bila postelja

Britanka Claire Busby, 46-letna mati štirih otrok, je leta 2003 med seksom padla s postelje in ostala trajno prikovana na invalidski voziček. Tožila je proizvajalca postelje in – izgubila.

Nesrečna Britanka je zadnjih 15 let preživela na invalidskem vozičku. V usodnem letu 2003, ko je Claire Busby med seksom padla s postelje, je spala s svojim tedanjim ljubimcem in utrpela hude poškodbe hrbtenice.

Pravico in milijon funtov odškodnine za svojo nesrečo se je odločila poiskati na sodišču. Vložila je tožbo proti podjetju Berkshire Bed Company in tožbo, po nekaj letih, izgubila. Trdila je, da je bila postelja v “pomanjkljivem stanju”, vendar se sodnik s tem na podlagi predloženih dokazov obrambe ni strinjal.

»Postelja ni bila okvarjena in kar se je zgodilo je bila preprosta, a tragična nesreča,« je pojasnil sodnik Barry Cotter.

»Nesreča je posledica zelo nesrečne in nenavadne kombinacije položaja na postelji in gibanja, katere, menim, da nihče ne bi mogel napovedati pred nesrečo,« je dodal sodnik, piše Daily Mail.

Zadnje novice

Sorodne vsebine