5.3 C
Ljubljana
torek, 20 aprila, 2021

Odvratna dejanja srbske prostitutke iz resničnostnega šova: Spala z več kot 50 tisoč moškimi in rodila 10 otrok, pa ne pozna niti enega njihovega očeta!

Vida Kokić, prostitutka, ki je povzročila škandal, ko je v srbski oddaji “Parovi” v živo oralno zadovoljila udeleženca Uroša Anđelića, se že 31 let ukvarja z najstarejšo obrtjo. Rodila je deset otrok, pa ne pozna niti enega očeta.

 

48-letna Vida Kokić prihaja iz Loznice in je po poročanju portala blic spala z več kot 50 tisoč moškimi ter rodila deset otrok. Že od 17. leta dalje se preživlja s prostitucijo in kockanjem.

Vida je izjavila, da je že v mladih letih postala najbolj iskana prostitutka, njene usluge pa so koristili tako politiki, poslovneži in športniki kot tudi običajni ljudje. Za svoje storitve ni vedno vzela denarja, saj je v spolnosti z njimi tudi uživala. “Koliko nedolžnosti sem mladim fantom odvzela, ne bom lagala, tudi to delo me je pogosto veselilo. Zato denarja nisem vedno vzela, včasih so mi kupili parfum, lepe stvari ali celo paket klobas. V Srbiji sem imel nekaj kupcev na dan, zaslužila okoli 30 evrov in bilo je super. Vendar sem veliko zapravila in nisem se zavedala, da leta minevajo. Zapravila sem ves svoj denar in zdaj moram delati tako in to početi, dokler ne umrem, ker nimam denarja za kruh,” je povedala prostitutka Vida.

V soboto zvečer je v oddaji “Parovi” v živo ustno zadovoljila sotekmovalca Uroša Anđeliča, kar je povzročilo pravi škandal. Na videoposnetku lahko jasno vidimo, kako Anđelič pristopi do nje in ona brez problema opravi svoje. Vsi so pričeli z zgražanjem, ki pa se nadaljuje preko spleta, kjer je videoposnetek tudi zaokrožil.

Rodila je deset otrok, dala pa jih je posvojiti drugim družinam. Povprečna ženska v Srbiji bi za 10 rojstev imela porodniške za skoraj polovico delovne dobe. “Spomnim se nekega večera pred porodom. Doma sedim lačna in nimam nobenega denarja za obrok. Odpravim se od doma in na poti se ustavi človek. Prosim ga, naj mu ustno ustrežem, vendar ne, pravi, da si domišlja o spanju z nosečnico. Intimno razmerje sva imela ob 23. uri, meni je odtekla voda in rodila sem ob 2.30. Konec koncev, zjutraj sem že bila v igralnici,” je šokantno povedala Vida.

Ne pozna nobenega od očetov svojih otrok. Ker se je zmeraj zavedala, da jim ne more omogočiti normalnega življenja niti finančno niti psihično, se je vsakič odločila za oddajo otrok centru za socialno delo in vztrajala, da dobijo dobre rejniške družine. Trdi, da ni slaba ženska, saj se ni prepustila splavom, ampak je vseeno dajala življenja. Trenutno je v stiku z dvema sinovoma, enega je imela v zaporu in drugega z bivšim partnerjem. Poskusila je tudi vzpostaviti stik z drugimi otroki, vendar ji ni uspelo. Vseeno je srečna, saj se zaveda, da kjerkoli so, jim je boljše, kot bi jim bilo z njo. Jezijo jo miti, da je le ena izmed prostitutk, saj trdi, da je sposobnejša od drugih; nima denarja za operacije, umetne vsadke, njena tarifa je nižja od tekmičinih, pa vseeno s tem preživi.

Foto: Screenshot

Že v preteklosti ni imela najbolj nedolžnega življenja
“Pri 17 letih me je družinski prijatelj odpeljal v Italijo, menda za varuško. Seveda je bila to laž za mojo družino, saj me je tako spravil na ulico in bila sem prostitutka. Ko se enkrat lotiš tega posla, poti nazaj ni več. Po Italiji so me odpeljali na Nizozemsko, v Nemčijo in po vsej Evropi. Iskreno, to je bilo zame veliko delo, lahko sem zaslužila velike vsote denarja. Čez noč sem vedela, da lahko zadovoljim 30 moških in zaslužim osem tisoč evrov. Spala sem z ljudmi vseh ver in narodov, od Afganistancev in Pakistancev, preko Indijcev in Kitajcev, do Američanov, Rusov in vseh evropskih narodov. Vendar sem po štirih letih ‘dela z mednožjem’ ugotovila, da moje telo lahko dobro zasluži tudi v Srbiji, in vrnila sem se domov,” je povedala Vida. S prostitucijo je zaslužila skoraj milijon evrov, a je porabila ves svoj denar in zdaj nima niti za hrano. “Igram se od malih nog. Igram poker in vse igre s kartami, na avtomatih, ruleto, stave …Vsak dan sem v igralnici. Lahko rečem, da je igranje na srečo del mojega poklica, saj sem več pridobila kot izgubila. Zvečer sem vedela, da bom dobila 25.000 evrov, vendar sem večino tega denarja vrnila nazaj v igralnico. Danes pa prosim, da mi kupite cigarete,” je še dodala Vida.

Eva Poljanc

Zadnje novice

Sorodne vsebine