1.2 C
Ljubljana
nedelja, 29 januarja, 2023

Oddaja Panorama se seli na kasnejšo uro

Piše: L. K. F., RTVS

Dnevno-informativna oddaja Panorama, ki jo gledalci lahko spremljajo vsak delovnik ob 19.55 na TV SLO 2, se s ponedeljkom, 23. januarja 2023, seli na kasnejši termin –  ob 21.30.

V ponedeljek, 23. januarja 2023, bo na TV SLO 2 informativna oddaja Panorama prvič na sporedu ob 21.30. Spremenjen termin pa ni edina novost letošnje Panorame, voditeljicama Andreji Gregorič in Lizi Praprotnik se bo pridružil nov voditeljski obraz Gašper Papež ter nova rubrika Prestiž. Slednja bo nadomestila rubriko Koda, ki se kot samostojna oddaja seli na TV SLO 1.

Gašper Papež si je voditeljske izkušnje nabiral na Kanalu A, sicer je domač v športnih krogih kot trener košarke v Domžalah. “Prihod na RTV v oddajo Panorama mi predstavlja profesionalni izziv. Kolikor sem do sedaj na vajah uspel spoznati novinarsko in produkcijsko ekipo, samo vzdušje v redakciji, sem zelo zadovoljen, da so me povabili poleg,” pravi Papež, ki bo z vodenjem Panorame začel v začetku februarja.

Oddaja Panorama bo tudi v novem, nekoliko krajšem časovnem formatu, razdeljena na več rubrik, znotraj katerih so obravnavane različne tematike, kot so črna kronika, zdravje, znanost in tehnologija ter gospodarske teme.

Mesto, ki ga je doslej v okviru oddaje Panorama zasedala oddaja o potrošniških vsebinah Koda bo odslej nadomestila nova rubrika Prestiž, kjer bo poudarek na prepoznavanju glamurja v slovenskem prostoru. Vodili jo bosta voditeljici rubrike Magnet Tjaša Platovšek in Karin Sabadin. Magnet bo še naprej tako kot doslej zaključeval oddajo Panorama.

PODPRITE DEMOKRACIJO!

Drage bralke, dragi bralci, donirajte Demokraciji in podprite pluralnost slovenskega medijskega prostora!

Sorodne vsebine