7 C
Ljubljana
četrtek, 6 maja, 2021

Novi James Bond napoveduje svoj prihod – prvi napovednik novega filma o njem bo objavljen danes

Štiri mesece pred začetkom kinematografskega predvajanja novega filma o Jamesu Bondu Ni časa za smrt so producenti napovedali objavo prvega napovednika. Odlomke iz filma, v katerem so nastopili Daniel Craig, Lashana Lynch in Ana de Armas, bo v 15 sekund dolgem videu mogoče videti danes na uradni strani o agentu 007 ter na družabnih omrežjih.

 

Video bo prikazal spektakularno vožnjo z motorjem, ki so jo posneli poleti v italijanski Materi. Poleg tega bo v videu napovedniku slavni Aston Martin DB5, ki ga je Bond vozil že v filmih, kot je Goldenfinger, in je bil opremljen s posebnim orožjem, poroča nemška tiskovna agencija dpa.

V britanskih kinematografih bodo film Ni časa za smrt začeli predvajati 2. aprila 2020. Režijo 25. nadaljevanja franšize je vodil Cary Joji Fukunaga. Ob omenjenih igralcih je v vlogi zlikovca nastopil Rami Malek, oskarjevec iz filma Bohemian Rhapsody. Kot v zadnjem filmu Spectre iz leta 2015 pa so v novi bondiadi zaigrali še Lea Seydoux, Ralph Fiennes, Naomie Harris in Ben Whishaw. Po pisanju dpa se je v igralsko zasedbo vrnil tudi Christoph Waltz.

Craig je sicer pred kratkim napovedal, da bo nastop v Ni časa za smrt njegova zadnja vloga slavnega tajnega agenta.

Zadnje novice

Sorodne vsebine