5.3 C
Ljubljana
sreda, 21 aprila, 2021

Nika Zorjan z novim videjem #1 na Youtubu

Vedno nasmejana in energična Nika Zorjan, ki s trenutno aktualnim radijskim singlom “LUNA” ostaja najbolj predvajana slovenska izvajalka na uradni slovenski lestvici “SLOTOP50”, je v preteklih dneh izdala nov videospot in skladbo “ZA VEDNO (Za skaus)“.

Video je v 24 urah postal najbolj vroč video na youtubeu v Sloveniji (#1 on trending), z več kot 50.000 ogledi v kratkem času in številnimi navdušenimi poslušalci pa je skladba dobila dobro popotnico, da postane še ena Nikina uspešnica. Videospot je snemala ekipa KARO MEDIA v sodelovanju z METRUM FILMS.

ZA VEDNO (Za skaus) je skladba, ki jo je Nika sicer posnela v slovenščini in jo tokrat zgolj začinila s prekmurskim “Za skaus”, pesem pa je Nikina najbolj romantična zgodba do zdaj. Besede Roka Lunačka, ki je skupaj z Niko in Raayem ustvaril zgodbo in besedilo skladbe, je nastala pesem, ki bo zagotovo odmevala ne le na spletnih portalih, koncertnih odrih in radijskih valovih, ampak tudi ob usodnem “DA”.

“Tematika o večni ljubezni je nekaj, o čemer sem si želela v eni od pesmi nekoč prepevati. Na iskren, drugačen, a še vedno preprost način, tako kot je preprosta prava ljubezen. Vesela sem, da je Rok Lunaček iz osnovne ideje, ki je bila v prekmurščini, izpeljal tako čudovito besedilo. V njem se bodo našli vsi, ki so našli tistega oziroma tisto pravo, ki bo njihov/a ZA SKAUS. Ali pa si to morda želijo. Tokrat sem prvič sodelovala pri skladbi tudi kot soavtorica, zato je veselje ob lepem odzivu še večje. Začenja se tudi jesenska turneja nastopov po Sloveniji, vesela sem, da sta Luna in Za vedno sveži v mojem repertoarju in se veselim, da se vidimo na kakšnem od prihajajočih koncertov,” je Nika strnila ob izidu novega videa.

Zadnje novice

Sorodne vsebine