9.5 C
Ljubljana
petek, 29 marca, 2024

Ni poletja brez dobrot iz mladega krompirja, sploh hitro popečenega!

Piše: Kuloar.si

Slovenci smo veliki ljubitelji krompirjevih jedi. Sicer daleč pred vsemi prednjači pražen krompir. A poleti nadvse uživamo v dobrotah iz mladega krompirja. Še posebej okusen krompir, ki ga izkopljemo na domačem vrtu ali njivi in ga na hitro popečemo.

Pečen mlad krompir (Foto: Selma Bizjak)

Potrebujemo: mlad krompir, olje ali svinjsko mast, mešanico Za krompir Trije kralji*, šopek svežega peteršilja, kislo smetano, oljčno olje

*začimba Za krompir Trije kralji vsebuje: morsko sol, dekstrozo, čebulo, črni poper, peteršilj in kurkumo

Več si lahko preberete TUKAJ.

PODPRITE DEMOKRACIJO!

Drage bralke, dragi bralci, donirajte Demokraciji in podprite pluralnost slovenskega medijskega prostora!

Sorodne vsebine