6.7 C
Ljubljana
torek, 18 maja, 2021

Nekdanji satanist pričuje: “Vsak satanist ve, da je Jezus prisoten v evharistiji in da je abortus ritual, katoličani pa tega ne vedo!”

Piše: Blagovest.si

Portal Dnevno.hr je objavil pričevanje sedaj 42-letnega Davida Ariasa, ki je bil nekdaj del satanistične mreže. Pred 24 leti je na “noč čarovnic” začel svojo pot v pekel. Klicanje demonov, droge, napadi in svetoskrunstva so bili del njegovega življenja.

Nekje po štirih letih takšnega življenja se je začel vračati k Bogu z željo, da bi bil rešen. Sedaj je poročen, ima tri otroke in je aktiven katoličan, ki s pričevanjem skuša mnoge mlade zaščititi pred zlobnimi zankami satanizma. Kot je dejal, je sam odraščal v katoliški družini, vendar svoje vere niso aktivno živeli. Pri 16 letih je ostal brez matere, kar ga je zelo prizadelo in ni mogel več verovati v Boga, ki ljubi. Kadar mu je kdo izrazil ljubezen, je v njem naraščala jeza.

Pri svojih 18 letih je na “noč čarovnic” (v noči z 31. oktobra na 1. november) odšel na koncert s prijatelji, eden od njih ga je nagovoril k spiritizmu preko t. i. ouji-plošč, preko katerih so klicali demone. Tu je lahko videl manifestacije zla, kar se mu je zdelo celo smešno. “Bil sem kot majhen otrok, ki se je igral z ognjem,” se spominja. Vse to je bilo zanj zabavno.

A kasneje se je pridružil t. i. underground sceni v praznih skladiščih. Rock glasba, droge, tajni rituali na “posebnih” mestih v skladišču so se dogajali zelo pogosto. Tisti, ki so jih izvajali, so bili v resnici satanisti. Klicali so zlo v svoje telo in duše. Tudi David je vse globlje tonil v satanizem. Naučil se je, da je satan kot Bog in da mu je treba darovati žrtve. Največkrat so bile to živali.

A prišla je tudi zahteva po oboju človeka kot ena največjih preskokov v satanizmu. Najlažje je bilo to storiti z abortusom, saj se nerojeni otrok ne more braniti. Abortus je bil tako sestavni del satanističnega rituala, saj so nedolžne otroke na ta način žrtvovali satanu. Abortus je tako anti-zakrament, posvečen satanu, se spominja David, ki sam ni želel ubiti človeškega bitja. Zaradi tega so se začeli jeziti nanj in ga pretepli. Čeprav je imel željo po moči, se mu je ubijanje ljudi upiralo. Bog je tedaj posegel v njegovo življenje.

Več si lahko preberete TUKAJ.

Zadnje novice

Sorodne vsebine