18.1 C
Ljubljana
torek, 11 maja, 2021

Možno samo v Sloveniji: Raper Zlatko na protivladnem protestu, kljub prejetemu državnemu denarju

Na petkovem protestu biciklistov, sredi Ljubljane, je bil navzoč tudi raper Zlatko (Zlatan Čordić Zlatko). Uporabniki družbenih omrežij ne morejo razumeti zakaj je Zlatko protestiral, ko pa mu je vlada podarila nemalo denarja.

Eden od uporabnikov družbenih omrežij pa je Zlatkovo navzočnost na protestu komentiral z naslednjimi besedami: “Zelo glasno danes proti vladi protestira raper Zlatko, ki mu je ta ista Vlada RS podarila 1.750 evrov temeljnega dohodka in za 200 evrov višji dodatek za veliko družino. Kot samozaposlenemu v kulturi pa mu prispevke (400 evrov na mesec) itak država plačuje. Naj razume, kdor more!”

Zelo glasno danes proti vladi protestira raper #Zlatko, ki mu je ta ista @vladaRS podarila 1.750 € temeljnega dohodka + za 200 € višji dodatek za veliko družino. Kot samozaposlenemu v kulturi pa mu prispevke (400 € na mesec) itak država plačuje. #NajRazumeKdorMore

— Boštjan Šeruga (@BostjanSeruga) May 15, 2020

Naj, ob tem dodamo, da je reper Zlatko, ki je znan kot velik prijatelj razvpitega ljubljanskega župana Zorana Jankovića, na petkovih protestih eden najglasnejših kritikov aktualne Janševa vlade.

Vir: https://utrip-ljubljane.si

Zadnje novice

Sorodne vsebine