13 C
Ljubljana
nedelja, 26 septembra, 2021

Ne boste verjeli, na kaj so ameriški policisti naleteli na avtocesti za volanom avtomobila, ki je sicer peljal zelo počasi

Policist v ameriški zvezni državi Utah je v ponedeljek na avtocesti ustavil avtomobil in presenečeno ugotovil, da za volanom sedi petletnik. Deček je policistu pojasnil, da je avtomobil doma vzel staršem, da bi se odpeljal v Kalifornijo in si tam kupil lamborghini, poročajo tuje tiskovne agencije.

 

 

Policist je avtomobil ustavil, ker je zelo počasi peljal po levi strani ceste. Ko je policist vključil sireno, je voznik avtomobil ustavil na pasu za ustavljanje.

Voznik je policistu povedal, da je star pet let ter da se je odpeljal od doma, ker se je sprl z materjo, ker mu ni želela kupiti športnega avtomobila. Dejal je še, da je avtomobil doma vzel staršem, da bi se odpeljal v Kalifornijo, kjer živi njegova sestra, in si tam kupil lamborghini.

“Verjetno bi za to imel premalo denarja, ker je imel v denarnici le tri dolarje,” je tvitnila policija. Najcenejši lamborghiniji stanejo okoli 200.000 dolarjev.

Policija ocenjuje, da je deček prevozil od tri do pet kilometrov. Policist, ki ga je ustavil, je povedal, da je fantek sedel na robu sedeža, da je lahko dosegel stopalke avtomobila. Dečkovi starši so pojasnili, da nikoli prej ni vozil avtomobila.

Pogovor med petletnikom in policistom, ki ga je posnela nadzorna kamera, je policija objavila na portalu Youtube.

 

……………..

Izbrali smo drugačen pristop, pomagajte podpreti Demokracijo.

V ozračju politične korektnosti in ekonomske negotovosti prihodki od oglasov komaj zadoščajo za ohranitev neodvisnega in svobodnega glasu revije in spletne strani Demokracije. V nasprotju z ostalimi mediji smo se odločili, da svoje spletne vsebine ohranimo brezplačne za vse. V času, ko je sledenje aktualnim informacijam nujno, verjamemo, da si vsak od nas zasluži dostop do natančnega in celovitega pregleda vsebin. Če prebirate naše članke, vas prosimo, da nas podprete z donacijo, ki bo zagotovila, da nas boste lahko še naprej spremljali in brali. TUKAJ.

Hvala Vam.

Zadnje novice

Sorodne vsebine